Waarom ? Een zoektocht naar: het weten, De wil te tonen. Passie en verwondering. Een glimlach van de toeschouwer.

Boom Uil

2014

Titel  “Boom Uil” Toen er afgelopen zomer kunstenaars gevraagd werden om op “Onze Bomen” geïnspireerde kunstwerken te  maken, ben  ik aan de slag gegaan. Zie hier er is vanuit een globaal idee paraplu ,een "Boom uil” gegroeid met 90% natuurlijke materialen. Ik heb 'm 12-september laten veilen waarvan de opbrengst ten goede kwam van de keuken van buurtgebouw d' Evelear in het Heemskerkerduin. Het werk is te bewoneren bij de Firma Stet aan de strengweg 1 te heemskerk. 

Black Foot

2003

Hout, gelakt. When my son was born, the Indian in me appeared

Totem

2010

Een meerpaal van amerikaans grenen met een geschiedenis. Via de nodige omwegen is deze meerpaal via TV (eigenhuis en tuin)en boerenerf uiteindelijk als totempaal beland op het schoolplein van OBS de Zevenhoeven te Heemskerk . De Totempaal is geschonken als aankleding voor het nieuwe schoolplein.             

Welkom

2013

Met het thema welkom is deze Es getransformeerd tot een 5 tal kinder figuren die een ooievaars nest omhoog houden.  

Theater

2014

Op basisschool de Zevenhoeven hebben we een samenwerkingsproject afgerond. Van een heel saaie muur hebben Cees-Jan Aardenburg en Marielle van de Wal en theatertje gemaakt. Het surrealistische mozaïek heeft groep 6 geplakt. De Slang heeft Cees-Jan vervaardig. Met dank aan Hovenier Martin twaalfhoven voor het hout en Edi de Bie voor de logistiek.. Een verrijking van het schoolplein, de kinderen zijn er blij mee!

Hippo-Bull

2014

Met hout gevonden op de stranden tussen  Argeles Sur Mer en Serigan Plage heb ik een dualistische beeld gemaakt in de geest van Picasso en Dali, probeer het niet te snappen, het hout heeft bepaald.  

Clochard

2013

Geinspireerd door de kunstenaars  uit de streek Picasso en Dali ontstond er een dualistisch beeld gemaakt van zwerf hout gevonden op de Franse standen tussen Argeles Sur Mer en Serignan plage. Pas als je het beeld 360 graden hebt kunnen bekijken is het verhaal compleet. Kortom, het is niet wat het lijkt. De foto geeft je een indruk van het voor aanzicht.

Bertus

2003

Ken je de vader van Bertje big, kijk hier is hij. Kom Bertje, dan nemen we een modderbad.....